Tuesday, June 13, 2017

Wallpaper promosi raya!

Mau nyer tak semput dekat nk raya nie, telefon berdering2, watsap bertalu2 dek nak tau promosi wallpaper untuk raya nie dari kami...
Dengan harga yg berpatutan kerana wallpaper dan upah pasang kami sekali , jaminan dan kualiti wallpaper dari kami amat berkualiti,(bukan kami yg ckp nie, tp customer2 yg selalu menggunakan perkhidmatan dari kami) amat berbaloi bagi mereka...
Kami bertindak mengikut bajet dan citarasa anda...consultation dari kami ianya free.. Apa tunggu lagi watsap untuk grab promosi wallpaper yg super duper jimat berbaloi dan berkualiti ,..  👍👍👍
Watsap n call sekarang ema 017-6739897

Sunday, June 4, 2017

Pertanyaan berkaitan wallpaper rumah

Kami alu-alukan jika anda ada sebarang pertanyaan tentang pemasangan wallpaper, bagaimana pengiraanya dan sebagainya...boleh terus hubungi saya ema atau watsap 017-6739897 @ nat 017-3309897... inshaa allah dengan kepakaran selama lebih 9tahun dalam bidang ini, kami akan kongsikan pada anda...

Wallpaper untuk surau / masjid

Kami diaspen deco ada memasang wallpaper disurau2 atau masjid2 , selain dari rumah...disurau pemilihan design lebih kepada plain design dan warna yang lembut, supaya timbul suasana yang menenangkan...

Nak rumah cantik dengan wallpaper menawan...

Salam ramadhan...dah ramadhan, rasanya dh lama saya tak update blog nie, sebelum habuk tebal baik saya share gamba2 rumah yang telah menerima hasil sentuhan dari aspen deco.. Wallpaper yang cantik untuk rumah yang menawan...

Monday, December 26, 2016

Pemasangan wallpaper...Upah pasang wallpaper

Salam semua, kepada pelanggan yang dihormati sekiranya memerlukan khidmat pemasangan wallpaper atau pasang wallpaper dirumah, dimana wallpaper anda telah beli sendiri boleh hubungi saya ema 017-6739897 atau nat 017-3309897 untuk tempah tarikh pasang wallpaper dan harga upah pasang...JANGAN RISAU ianya berpatutan...



Sunday, November 27, 2016

Sunway Montana , wallpaper rumah Safiey Ilyas....

Untuk kali ini kita update wallpaper di kediaman jutawan produk yang terkenal en. Safiey Ilyas...En. safiey seperti yang kita tahu seorang yang sangat rendah diri...Kami Aspen Deco berbincang konsep apa yang ingin diterapkan didalam kediaman beliau...kerana konsep itu memainkan peranan yang penting dalam pemilihan wallpaper...

Ternyata pemilihan wallpaper yang simple but nice menjadi pilhan en safiey sendiri...

JOM KITA tengok..











Cantik kan!! gigit jari uollss!!


btw Terima kasih En.Safiey kerana menggunakan perkhidmatan kami di Aspen Deco..In shaa Allah kita bersua lagi...

sempat lagi tue admin bergambar..yela bukan senang nak jumpe orang yang popular nie...




Taman Dutamas..

Kali ini kita update design from HERA catalog...catalog yg terlajak meletup! baru sahaja 3bulan dipasaran, tapi penangan design yang terkini dan memenuhi citarasa banyak masyarakat malaysia...

jom kita lihat hasil wallpaper setelah dipasang...




TU DIA!! menarik kan...memukau kalbu..admin pun suke sangat dengan design nie...terus menaikkan seri ruang tamu kita...

ape lagi cepat watsap/ call ema 017-6739897 untuk lihat lebih banyak design wallpaper....

GET The FREE QUOTATION for wallpaper NOW!

Sekiranya anda berminat dengan wallpaper dan mahukan lebih lanjut berapa anggaran harga bagi kediaman anda, boleh hubungi kami d iaspen deco ema 017-6739897 atau nat 017-3309897....

Ianya PERCUMA...

kami juga menawarkan perkhidmatan memasang dan membekal vinyl flooring, blinds dan carpet...


Saturday, August 27, 2016

PAKEJ PROMOSI WALLPAPER 2016 !

Salam semua..rasenyer telah sekian lama admin tak mengupdate blog...bukan nya aspen deco telah terkubur, tapi terlalu sibuk dek kerana bahang pakej wallpaper kami 2016..konpem murah giler!

Disini admin nak update sikit gambar-gambar yang telah kita pasang sekitar ini...


 OK ini 3D wallpaper...design ini dipasang di bilik tidur anak bujang...sangat simple design n menampakkan kelakian sebenar..hahahaha...

ini pula Plain design wallpaper...ianya tidak terlalu plain dan mempunyai tekstur yang menarik, lebih menampakkan mewah bilik tersebut.



ini Yang kita namakan Photo Mural...yang ini jenis Ready Made..pemandangan...dipasang di bilik dibelakang katil..





Untuk ruang tamu bahagian atas, pemilik kediaman ini lebih memilih kepada wallpaper yang design nya plain tetapi mempunyai tekstur yang elegan...Untuk pengetahuan semua, wallpaper korea ini mempunyai gliters (manik2 halus) yang tidak akan tanggal, manik ini apabila dipancarkan dibawah lampu kuning akan kelihatan sangat cantik. 

Wallpaper di bahagian tangga, tampak menarik dan ruang tersebut nampak terang. sangat sesuai dipasang dibahagian tangga..Stonewallpaper



Custom made wallpaper...kami juga menerima tempahan untuk custom made wallpaper...pelanggan boleh memberi apa sahaja gambar yang dimahukan dan kami akan printkan atas material wallpaper...lihat hasilnya, warna yang tepat dan gambar nampak real.

Jangan cakap ruang dapur tak boleh pasang wallpaper...ini contoh ruang dapur dipasang wallpaper..cantik tak?








Ini antara hasil wallpaper yang telah dipasang...kebanyakkan pemilik sangat teruja apabila wallpaper telah pasang....jangan risau untuk mendeco kediaman kita sendiri...kami di Aspen Deco sentiasan memberikan perkhidmatan consultant dalam pemilihan wallpaper berdasarkan ruang kediaman anda....

sebarang pertanyaan lanjut atau ingin dapatkan Quotation untuk kediaman anda, boleh Call/watsap/mesej ema 017-6739897....

anda juga boleh melihat instagram dan facebook kami taip sahaja Aspen Deco...

Tuesday, September 8, 2015

Sentuhan dari Aspen Deco....

Assalamualaikum pada semua customer2... rasanya aspen deco lama tak update blog dok bz sgt dgn ig n fb lagi..

but dun wury kami tetap akan share hasil hasil rumah yang kami telah pasang selama nie..

jom je kita cuci mata!!
n sape yg berminat boleh direct watsap atau call ema 017-6739897...