Tuesday, September 8, 2015

Sentuhan dari Aspen Deco....

Assalamualaikum pada semua customer2... rasanya aspen deco lama tak update blog dok bz sgt dgn ig n fb lagi..

but dun wury kami tetap akan share hasil hasil rumah yang kami telah pasang selama nie..

jom je kita cuci mata!!
n sape yg berminat boleh direct watsap atau call ema 017-6739897...


















Friday, June 12, 2015

Promosi kertas dinding ramadhan 2015

Assalamualaikum semua...

rasanya lama juga Aspen Deco tidak mengupdate blog untuk kongsi pengalaman bersama pelanggan kami...
disebabkan kekangan kerja yang diterima alhamdulila terima kasih kepada pelanggan pelanggan aspen deco yang telah menggunakan perkhidmatan kami..

bersempena bulan ramadhan yang mulia ini, kami mempromosikan kembali pakej korean iaitu serendah rm499 shj untk wallpaper + upah pasang sekali..

hah rm499 shj !!!! 
ramai pelanggan yang ter ter nanti2 promosi kami...

cepat grab ! booking kami awal2 untuk pemasangan wallpaper ini...

boleh hubungi ema 017-6739897 untuk sebarang pertanyaan pemasangan, datang ukur dan lihat catalog..


Thursday, January 15, 2015

Promosi Pakej Tahun Cina RM488 only!

Wooot..woot...bersempena tahun baru cina ini, kami di aspen deco menawarkan kembali pakej murah murah kertas dinding yang sangat mei li mei li ( hahaha cakap cina pulak)...

so jangan banyak berfikir promosi tak datang selalu huhuhu..

hubungi kami segera 017-6739897 ema aspen deco ...watsap/sms/call...

Saturday, December 13, 2014

Perkhidmatan permasangan wallpaper..

salam hujung minggu kepada semua, kami di aspen deco ingin menwarwarkan disebabkan ramai pelanggan - pelanggan yang bertanya adakah aspen deco menyediakan perkhidmatan pemasangan wallpaper sahaja, jawapan nya YA! ...

harga untuk installation charge kami sangat berpatutan dan murah-murah sahaja, sebab anda terus melalui instaler bukannya kedai..

boleh terus hubungi ema 017-6739897
untuk menempah waktu pemasangan dan ketahui harga bagi upah pasang wallpaper yang menarik gitu!

'we serve installation wallpaper'

Monday, November 24, 2014

Custom made wallpaper!

iKali ini kami dipangil oleh pemilik untuk menghiasi ruang dinding kediaman beliau mengikut citarasa yang mahukan mood tepi pantai...
senang sahaja prosesnya dimana pemilik hanya berikan gambar yang diinginkan dan beresolusi tinggi , dan kami akan proses gambar tersebut menjadi wallpaper mengikut ukuran dinding tersebut...

sangat cantik dan sememangnya menaikkan mood ketenangan...

jom lihat sebelum dan selepas!










Sunday, November 16, 2014

Setia Eco Park..

Kali ini kami singgah disetia eco park, dimana ini adalah client referal kami...pemilik mahukan konsep modern dan elegan...masuk sahaja ke kediaman mewah ini, kami terpaku dimana disekeliling ialah modern stlye...

jadi kami memberi cadangan agar gabungan warna putih, hitam dan silver diterapkan pada ruang tamu ini...

jom lihat hasilnya




cantik kan!!! owner nie simple shj tau , seronok berborak dengan dia...

tq for choosing aspen deco as a interior..
dan kepada sesiapa yang berminat direct call ema 017-673 9897






Monday, November 3, 2014

Y.E.S!!!!! year end sale! RM450 pakej korean wallpaper termasuk upah pasang sekali...

wow!!! waktu yang ditunggu telah kembali lagi dan lagi ....promosi pakej korean wallpaper dengan serendah rm450..

APA xpercaya!! ya percayalaaaa....

pakej termasuk 1roll korean wallpaper dan upah pasang sekali...

1roll korean = 150sqft...

cepat call/watsap/sms ke no 017-6739897 ema untuk tempahan sekarang...

jangan tunggu lagi!!! sape cepat dinding dia cantik la...😄😄😄😄



Wednesday, October 29, 2014

New Design Phoniex RM599 (wallpaper + installation)

Wow!!! tak tahan tengok design wallpaper yang terbaru nie...moden konsep...sangat fresh...

just only rm599 can cover 15kaki lebar dengan dinding standard + upah pasang sekali...
jom tengok design tu!!! 😉😉😉😉




















cantik kan!!! jom dapatkan..boleh watsap/call/sms 017-6739897 ema untk dapatkan koleksi terbaru ini...























Monday, October 27, 2014

En.Amir, Ampang


salam pada semua customer2 sekalian...huhuhu..okey kali nie kita nak update satu rumah diampang dimana pemiliknya baru beli rumah tersebut dan mahu memasang wallpaper..

ini gambar sebelum wallpaper dipasang!!!



jom kita lihat hasil selepas di tampal kertas dinding yang menawan!!!






wow!!! memang menakjubkan hasilnya...hanya menggunakan pakej 499 dan pakej clearance shj...

terima kasih buat en amir dan puan shila sekeluarga kerana menyokong aspen deco dalam menghiasi kediaman tuan puan...












Friday, October 17, 2014

Custom made photomural...


ini adalah contoh jenis photomural yg kami telah siap pasang...kesemua design ini adalah inspirasi dari customer itu sendiri...
untuk photomural ini, anda boleh mengikut kehendak anda untuk memilih apa saja gambar yg anda minat utk dijadikan  mural pada dinding anda..
jom kita lihat...