Saturday, August 27, 2016

PAKEJ PROMOSI WALLPAPER 2016 !

Salam semua..rasenyer telah sekian lama admin tak mengupdate blog...bukan nya aspen deco telah terkubur, tapi terlalu sibuk dek kerana bahang pakej wallpaper kami 2016..konpem murah giler!

Disini admin nak update sikit gambar-gambar yang telah kita pasang sekitar ini...


 OK ini 3D wallpaper...design ini dipasang di bilik tidur anak bujang...sangat simple design n menampakkan kelakian sebenar..hahahaha...

ini pula Plain design wallpaper...ianya tidak terlalu plain dan mempunyai tekstur yang menarik, lebih menampakkan mewah bilik tersebut.



ini Yang kita namakan Photo Mural...yang ini jenis Ready Made..pemandangan...dipasang di bilik dibelakang katil..





Untuk ruang tamu bahagian atas, pemilik kediaman ini lebih memilih kepada wallpaper yang design nya plain tetapi mempunyai tekstur yang elegan...Untuk pengetahuan semua, wallpaper korea ini mempunyai gliters (manik2 halus) yang tidak akan tanggal, manik ini apabila dipancarkan dibawah lampu kuning akan kelihatan sangat cantik. 

Wallpaper di bahagian tangga, tampak menarik dan ruang tersebut nampak terang. sangat sesuai dipasang dibahagian tangga..Stonewallpaper



Custom made wallpaper...kami juga menerima tempahan untuk custom made wallpaper...pelanggan boleh memberi apa sahaja gambar yang dimahukan dan kami akan printkan atas material wallpaper...lihat hasilnya, warna yang tepat dan gambar nampak real.

Jangan cakap ruang dapur tak boleh pasang wallpaper...ini contoh ruang dapur dipasang wallpaper..cantik tak?








Ini antara hasil wallpaper yang telah dipasang...kebanyakkan pemilik sangat teruja apabila wallpaper telah pasang....jangan risau untuk mendeco kediaman kita sendiri...kami di Aspen Deco sentiasan memberikan perkhidmatan consultant dalam pemilihan wallpaper berdasarkan ruang kediaman anda....

sebarang pertanyaan lanjut atau ingin dapatkan Quotation untuk kediaman anda, boleh Call/watsap/mesej ema 017-6739897....

anda juga boleh melihat instagram dan facebook kami taip sahaja Aspen Deco...

Tuesday, September 8, 2015

Sentuhan dari Aspen Deco....

Assalamualaikum pada semua customer2... rasanya aspen deco lama tak update blog dok bz sgt dgn ig n fb lagi..

but dun wury kami tetap akan share hasil hasil rumah yang kami telah pasang selama nie..

jom je kita cuci mata!!
n sape yg berminat boleh direct watsap atau call ema 017-6739897...


















Friday, June 12, 2015

Promosi kertas dinding ramadhan 2015

Assalamualaikum semua...

rasanya lama juga Aspen Deco tidak mengupdate blog untuk kongsi pengalaman bersama pelanggan kami...
disebabkan kekangan kerja yang diterima alhamdulila terima kasih kepada pelanggan pelanggan aspen deco yang telah menggunakan perkhidmatan kami..

bersempena bulan ramadhan yang mulia ini, kami mempromosikan kembali pakej korean iaitu serendah rm499 shj untk wallpaper + upah pasang sekali..

hah rm499 shj !!!! 
ramai pelanggan yang ter ter nanti2 promosi kami...

cepat grab ! booking kami awal2 untuk pemasangan wallpaper ini...

boleh hubungi ema 017-6739897 untuk sebarang pertanyaan pemasangan, datang ukur dan lihat catalog..


Thursday, January 15, 2015

Promosi Pakej Tahun Cina RM488 only!

Wooot..woot...bersempena tahun baru cina ini, kami di aspen deco menawarkan kembali pakej murah murah kertas dinding yang sangat mei li mei li ( hahaha cakap cina pulak)...

so jangan banyak berfikir promosi tak datang selalu huhuhu..

hubungi kami segera 017-6739897 ema aspen deco ...watsap/sms/call...

Saturday, December 13, 2014

Perkhidmatan permasangan wallpaper..

salam hujung minggu kepada semua, kami di aspen deco ingin menwarwarkan disebabkan ramai pelanggan - pelanggan yang bertanya adakah aspen deco menyediakan perkhidmatan pemasangan wallpaper sahaja, jawapan nya YA! ...

harga untuk installation charge kami sangat berpatutan dan murah-murah sahaja, sebab anda terus melalui instaler bukannya kedai..

boleh terus hubungi ema 017-6739897
untuk menempah waktu pemasangan dan ketahui harga bagi upah pasang wallpaper yang menarik gitu!

'we serve installation wallpaper'

Monday, November 24, 2014

Custom made wallpaper!

iKali ini kami dipangil oleh pemilik untuk menghiasi ruang dinding kediaman beliau mengikut citarasa yang mahukan mood tepi pantai...
senang sahaja prosesnya dimana pemilik hanya berikan gambar yang diinginkan dan beresolusi tinggi , dan kami akan proses gambar tersebut menjadi wallpaper mengikut ukuran dinding tersebut...

sangat cantik dan sememangnya menaikkan mood ketenangan...

jom lihat sebelum dan selepas!










Sunday, November 16, 2014

Setia Eco Park..

Kali ini kami singgah disetia eco park, dimana ini adalah client referal kami...pemilik mahukan konsep modern dan elegan...masuk sahaja ke kediaman mewah ini, kami terpaku dimana disekeliling ialah modern stlye...

jadi kami memberi cadangan agar gabungan warna putih, hitam dan silver diterapkan pada ruang tamu ini...

jom lihat hasilnya




cantik kan!!! owner nie simple shj tau , seronok berborak dengan dia...

tq for choosing aspen deco as a interior..
dan kepada sesiapa yang berminat direct call ema 017-673 9897






Monday, November 3, 2014

Y.E.S!!!!! year end sale! RM450 pakej korean wallpaper termasuk upah pasang sekali...

wow!!! waktu yang ditunggu telah kembali lagi dan lagi ....promosi pakej korean wallpaper dengan serendah rm450..

APA xpercaya!! ya percayalaaaa....

pakej termasuk 1roll korean wallpaper dan upah pasang sekali...

1roll korean = 150sqft...

cepat call/watsap/sms ke no 017-6739897 ema untuk tempahan sekarang...

jangan tunggu lagi!!! sape cepat dinding dia cantik la...😄😄😄😄



Wednesday, October 29, 2014

New Design Phoniex RM599 (wallpaper + installation)

Wow!!! tak tahan tengok design wallpaper yang terbaru nie...moden konsep...sangat fresh...

just only rm599 can cover 15kaki lebar dengan dinding standard + upah pasang sekali...
jom tengok design tu!!! 😉😉😉😉




















cantik kan!!! jom dapatkan..boleh watsap/call/sms 017-6739897 ema untk dapatkan koleksi terbaru ini...