Saturday, February 3, 2018

Wallpaper office

Harini kita update untuk job done..wallpaper untuk office... Selalu bos bos akan cuba hias bilik die untuk lebih menaikkan mood bekerja atau untuk die jadi tenang untuk bekarya.. Cewahh..

Jom kita tengok walau untuk 1dinding, tapi baru la ada stlye boss!!

Thursday, February 1, 2018

Promosi OMG wallpaper RM100 siap pasang...

Salam semua,
 sape tak nak die rugi !!!!

Kali ni kami di aspen deco nak buat PROMOSI wallpaper yang GILA-GILa punya...RM100 je /roll pas tu UPAH PASANG Free jela....aduiLAHAI....

Dengan wallpaper kualiti yang high Grade (jangan bandingkan wallpaper kami dengan kaison atau GM ya..) ianya tak sama ya yang oiii...pegang pun dah tau...kualiti kami mmg high grade...

Kita Ada 1000 ( seribu design ) wallpaper /kertas dinding untuk kita pilih dalam PROMOSI nie...mmmm tak caya kan...sangat berbaloi untuk yg nak pasang wallpaper tu, patutla grab skang....

SEBAB apa nk pilih ASPEN Deco mai nk datang pasang :-
 Kami dh lama duk pasang wallpaper ni..boleh tengok di blog nie dh hampir 9tahun kami beroperasi...
dan  kami ada instaler kami sendiri, so no extra caj untuk pemasangan...

OK malas dah dok nak taip, amik hp watsap je EMA 017-6739897 nk free QUOTATION...kami bersedia nak datang kerumah untuk ukur dan beri quotation dulu...

NAH TENGOK CONTOH DH SIAP PASANG WALLPAPER RM100 ni..





Saturday, January 27, 2018

Walkpaper at bukit puchong

Unggu dan silver warna wallpaper kita kali ni.. Mmmmm cantik sgt gabungan kaler bi,  nmpk mewah dan sekaligus menukar ruang tersebut menjadi lebih elegan.. Jom jom tengok...

Thursday, December 21, 2017

Ubahsuai rumah

Salam semua, aspen deco dah maju setapak dengan menyediakan perkhidmatan renovation rumah.. Boleh hubungi kami untuk dapatkan free quotation atau watsap untuk pertanyaan lebih lanjut... Ramai regular customer kami nantikan perkhidmatan ini dari kami...
So cepat grab ya! Sebelum raya ni...

🏡Perkhidmatan ubahsuai rumah🏡

*ubahsuai rumah
*plaster ceiling
*sambung dapur
*pasang tiles
*mengecat
*grill
*kabinet dapur
*gypsum partition
*wallpaper
*vinyl flooring
*tinted
*blinds

📢📢Sebutharga percuma

🔉Kami berpandukan kemahuan pelanggan

Hubungi en nat 017-3309897
/017-6739897 ema

Friday, August 25, 2017

Kediaman mewah dengan wallpaper...

Apa yang dikatakan kediaman mewah dengan wallpaper,  ialah suasana rumah menjadi mewah,  menarik dan mempesonakan bila pemasangan wallpaper dilakukan...

Untuk kediaman kali ini,  masih diputrajaya dimana pemilik ini merupakan pelanggan tetap dan lama kami.. Beliau mahukan wallpaper dipasang pada kediaman yang barunya...

Masuk shj kediaman beliau pada permulaan,  agak nampak hambar sedikit, jadi beliau mahukan wallpaper yang menaikkan seri bagi kediaman mereka.. Jom lihat hasilnya...

Nak jugak rumah cantik dengan wallpaper boleh hubungi ema 017-6739897.

Putrajaya, ppa1m wallpaper exclusive

Kali ni kami ke putrajaya,  untuk pemasangan wallpaper bagi kediaman baru pemilik ini..

Konsep yang diterapkan adalah green dan nampak lebih tenang bagi ruang tamu,  dan untuk bilik tidur wallpaper yang dipilih lebih kepada design yang lebih menonjol kerana penggunaan wallpaper lebih kepada satu ruang..

Jom lihat hasil nya...yang ingin mendapatkan sebutharga wallpaper secara percuma boleh hubungi ema 017-6739897....

Sunday, August 20, 2017

Wallpaler ruang tamu dan ruang makan

Kali ini kita pergi di sungai merab,  bangi pula..  Pemilik baru membeli rumah ini jadi mereka mahukan hasil sentuhan wallpaper dari aspen deco untuk ruang tamu dan ruang makan mereka...

Pemilik mahukan ruang mereka nampak luas dan warna lembut... Pemilihan warna yang selamat akan membuatkan ruang itu tetap menawan walau perabot dan langsir ditukar nanti..

Wallpaper ukay perdana

Wow kali ini kita update satu kediaman diukay perdana ni...pemilik mahukan konsep tenang n warna yg lembut serta design yang hanya plain shj tetapi santai... Setelah pihak aspen deco berbincang dengan pemilik design dan konsep yang dimahukan,  maka terhasil la.......

Cantik kan, ...bila masuk kediaman ni saya pasti mesti kita rasai kelainan dan kedamaian ruang ini..  In shaa allah. ...

Jangan tunggu lagi,  perlukan quotation dan khidmat rundingan percuma call atau watsap saya ema aspen deco 017-6739897...

Friday, August 11, 2017

Wallpaper simple but nice..

Arini saya nak update wallpaper yang simple tetapi tetap nampak cantik dan penyeri bagi sesuatu ruang itu..
Walaupun wallpaper hanya dipasang disuatu sudut sahaja tapi ianya tetap menaikkan seri sesuatu ruang...
Seperti contoh rumah di pandanmas residensi kampung pandan ini dan mutiara damansara...
Jom kita lihat