Friday, June 1, 2018

Promosi Rm110/roll siap pasang

salam,

tu dia hp dah hang dok terima watsap nk tengok sampel. jangan risau ema balas secepat mungkin...ema nak share la video yang sempat kita buat untuk di PPA1M bukit jalil sana...uish cantik bak hang, terpegun kita...GITEW!


klik link dhttps://www.facebook.com/1479679468982940/videos/2091849187765962/

klik je link kat atas ni, jumpe la kitorg di pages sana...jgn lupa like ya...


CANTIK Na....ok contact ema 017-6739897...watsap n call...

Pakej wallpaper rm100/roll siap pasang..

Salam semua,

dah lama tak menupdate blog ni, alhamdulila sambutan bertalu2 dari peminat2 wallpaper, tak menang tangan aspen deco..alhamdulila in shaallah ini tahun ke 10 (sepuluh) aspen deco beroperasi dalam bidang wallpaper ini...masih bertahan, in shaa allah banyak regular2 customer kami yang dah mula contact2 balek, pakat nak tukar design lain, wow...

bersempena ramadhan mulia ini, kami nk menghebohkan pakej RM100/roll siap pasang kami..mana yang tak tau , mai la contact ema buat appoitment tunjuk sampel n ukur macam biasa...ini shaa allah, promosi ini akan berjalan selama yang mampu...hahahahaha...

ramai yang dah amik kesempatan dekat pakej ini, balut satu rumah pasang wallpaper, senang tak payah pekir, wallpaper cantik, murah , menawan, senang nak jaga....pendek kata mmg berubah la rumah kalau pasang wallpaper...tak caya, JOM TRY...

nak tengok gamba boleh like page FB aspen deco https://www.facebook.com/Aspen-deco-1479679468982940/       atau follow lnstagram kami Aspen deco.....kat sana kami update gamba 2 yang dah pasang wallpaper....

ok sape2 nak tanya ke, nak buat appt ngn ema boleh contact ema kat no ni 017-6739897....

dun wury watsap pun ok....


Saturday, February 3, 2018

Wallpaper office

Harini kita update untuk job done..wallpaper untuk office... Selalu bos bos akan cuba hias bilik die untuk lebih menaikkan mood bekerja atau untuk die jadi tenang untuk bekarya.. Cewahh..

Jom kita tengok walau untuk 1dinding, tapi baru la ada stlye boss!!

Thursday, February 1, 2018

Promosi OMG wallpaper RM100 siap pasang...

Salam semua,
 sape tak nak die rugi !!!!

Kali ni kami di aspen deco nak buat PROMOSI wallpaper yang GILA-GILa punya...RM100 je /roll pas tu UPAH PASANG Free jela....aduiLAHAI....

Dengan wallpaper kualiti yang high Grade (jangan bandingkan wallpaper kami dengan kaison atau GM ya..) ianya tak sama ya yang oiii...pegang pun dah tau...kualiti kami mmg high grade...

Kita Ada 1000 ( seribu design ) wallpaper /kertas dinding untuk kita pilih dalam PROMOSI nie...mmmm tak caya kan...sangat berbaloi untuk yg nak pasang wallpaper tu, patutla grab skang....

SEBAB apa nk pilih ASPEN Deco mai nk datang pasang :-
 Kami dh lama duk pasang wallpaper ni..boleh tengok di blog nie dh hampir 9tahun kami beroperasi...
dan  kami ada instaler kami sendiri, so no extra caj untuk pemasangan...

OK malas dah dok nak taip, amik hp watsap je EMA 017-6739897 nk free QUOTATION...kami bersedia nak datang kerumah untuk ukur dan beri quotation dulu...

NAH TENGOK CONTOH DH SIAP PASANG WALLPAPER RM100 ni..





Saturday, January 27, 2018

Walkpaper at bukit puchong

Unggu dan silver warna wallpaper kita kali ni.. Mmmmm cantik sgt gabungan kaler bi,  nmpk mewah dan sekaligus menukar ruang tersebut menjadi lebih elegan.. Jom jom tengok...

Thursday, December 21, 2017

Ubahsuai rumah

Salam semua, aspen deco dah maju setapak dengan menyediakan perkhidmatan renovation rumah.. Boleh hubungi kami untuk dapatkan free quotation atau watsap untuk pertanyaan lebih lanjut... Ramai regular customer kami nantikan perkhidmatan ini dari kami...
So cepat grab ya! Sebelum raya ni...

🏡Perkhidmatan ubahsuai rumah🏡

*ubahsuai rumah
*plaster ceiling
*sambung dapur
*pasang tiles
*mengecat
*grill
*kabinet dapur
*gypsum partition
*wallpaper
*vinyl flooring
*tinted
*blinds

📢📢Sebutharga percuma

🔉Kami berpandukan kemahuan pelanggan

Hubungi en nat 017-3309897
/017-6739897 ema

Friday, August 25, 2017

Kediaman mewah dengan wallpaper...

Apa yang dikatakan kediaman mewah dengan wallpaper,  ialah suasana rumah menjadi mewah,  menarik dan mempesonakan bila pemasangan wallpaper dilakukan...

Untuk kediaman kali ini,  masih diputrajaya dimana pemilik ini merupakan pelanggan tetap dan lama kami.. Beliau mahukan wallpaper dipasang pada kediaman yang barunya...

Masuk shj kediaman beliau pada permulaan,  agak nampak hambar sedikit, jadi beliau mahukan wallpaper yang menaikkan seri bagi kediaman mereka.. Jom lihat hasilnya...

Nak jugak rumah cantik dengan wallpaper boleh hubungi ema 017-6739897.

Putrajaya, ppa1m wallpaper exclusive

Kali ni kami ke putrajaya,  untuk pemasangan wallpaper bagi kediaman baru pemilik ini..

Konsep yang diterapkan adalah green dan nampak lebih tenang bagi ruang tamu,  dan untuk bilik tidur wallpaper yang dipilih lebih kepada design yang lebih menonjol kerana penggunaan wallpaper lebih kepada satu ruang..

Jom lihat hasil nya...yang ingin mendapatkan sebutharga wallpaper secara percuma boleh hubungi ema 017-6739897....

Sunday, August 20, 2017

Wallpaler ruang tamu dan ruang makan

Kali ini kita pergi di sungai merab,  bangi pula..  Pemilik baru membeli rumah ini jadi mereka mahukan hasil sentuhan wallpaper dari aspen deco untuk ruang tamu dan ruang makan mereka...

Pemilik mahukan ruang mereka nampak luas dan warna lembut... Pemilihan warna yang selamat akan membuatkan ruang itu tetap menawan walau perabot dan langsir ditukar nanti..

Wallpaper ukay perdana

Wow kali ini kita update satu kediaman diukay perdana ni...pemilik mahukan konsep tenang n warna yg lembut serta design yang hanya plain shj tetapi santai... Setelah pihak aspen deco berbincang dengan pemilik design dan konsep yang dimahukan,  maka terhasil la.......

Cantik kan, ...bila masuk kediaman ni saya pasti mesti kita rasai kelainan dan kedamaian ruang ini..  In shaa allah. ...

Jangan tunggu lagi,  perlukan quotation dan khidmat rundingan percuma call atau watsap saya ema aspen deco 017-6739897...