Sunday, May 25, 2008

Catalog 2

Design: Prague Wallcoverings

Do enjoy this new design! I do sell wallpapers only.. So, if interested, feel free to drop an email to me..


p/s: The colour maybe a little bit different due to the camera flash or lighting. But don't worry, I can show the "real" catalog if you wish to look at it. Do contact me! Thanks.

23 comments:

sueLoveArt said...

salam. hmm byk designs yg cantik2. ni yg kepingin nak ada umah sdiri ni..

wallpapersdeco said...

yes.. you are right.. kalau rumah sendiri, apa pun boleh buat.. :P

Anonymous said...

hi....

boleh tak you bagi quotation utk G1743...sekali dgn cost utk installation ....keluasan maybe dlm 15 x 9 kaki.i ingat nak buat utk feature wall kat dining room.tak tahu la colour ni sesuai atau tak ...heheheh

wallpapersdeco said...

Hi anonymous,

Boleh bagi email you x? nnti I forward the quotation.

Ada contoh rumah yang pasang wallpaper tu. Check this link: http://wallpapersdeco.blogspot.com/2008/06/quick-update.html
Mana tau sesuai utk rumah you. Thanks.

Anonymous said...

i am raymond here,i have intrested with your wallpaper,can u left down your contact or call me asap @012-3403548.thx

Anonymous said...

salam..
hi cantik sumer u punye wallpaper..boleh tak tlg bg quot utk feature wall bilik tidur just buka 12kaki utk design G1723..tp ade tak warna biru lembut?yg G1743 utk feature wall dining buka 9kaki saje..email saya rohaya_c@yahoo.com
ok tq..

shazreen said...

hi..
boleh bagi quotation utk G1720 x?
dlm kebih kurang, 20 x 15 kaki....
for living hall featured wall...
hs_557@yahoo.com

SYahKaiSeR said...

Salam

boleh tak bagi quotation utk G1733(4 rolls), G1724 (4 rolls) and G1743 (2 rolls)including installation cost.

my email: b.syahril@yahoo.com

Thanks.

Anonymous said...

bole tau harga wallpaper G1740 including installation x? for 15x10ft punye wall.thank u..my email misshahira@ymail.com

wallpapersdeco said...

Hi misshahira,

saya dah send quotation.. pls check your inbox.. thank you.

pinkflybutter said...

Hi,
boleh bagi quote on design 1727 utk wall measurement width 357cm x height 239cm termasuk installation?
thanx,
pinkflybutter@yahoo.com

Anonymous said...

boleh tak email kat i catalog sekali gan price ? my email : shikin501@gmail.com

Anonymous said...

G1743 ...... I MINAT SGT NIH, BOLEH TOLONG EMAIL KAT I FULL IMAGE OF THIS WALLPAPER X ?

Anonymous said...

i minat sgt code : G1743 tuh, boleg tlg email kat i full image of this wallpaper x ? my email is : shikin501@gmail.com

Anonymous said...

hi there. im interested on your wallpaper service. do contact me please asap. arm 0125823210. TQ

Anonymous said...

Hi,
I minat dgn design G1731.
Bole bg idea tak kl i nak pasang wallpaper at living hall as a feature wall tapi the wall bersambung terus dgn dining (split level hse).
Kl ada cth umah yg pasang design ni..bole sare the pix.
Tq

Anonymous said...

Hi,
I minat dgn design G1731.
Bole bg idea tak kl i nak pasang wallpaper at living hall as a feature wall tapi the wall bersambung terus dgn dining (split level hse).
Kl ada cth umah yg pasang design ni..bole sare the pix.
my email:rinnazahra@yahoo.com

Tq

sarimah din said...

salam,tlg email saya harga 1720 ,satu roll brp panjang dan lebar..
sarie_din@yahoo.com.my

Anonymous said...

hai,

boleh tak bagi quotation untuk G1723 keluar living hall lebih kurang 20 x 9 kot ....... and boleh tolong email living hall yang dah pasang untuk kod ni. emailkan ke shikin501@gmail.com

Aishah Ghani said...

As Salam.. Sy berminat untuk pasang wallpaper kat area tangga rumah sy.. Rumah sy jenis teres 2 tingkat di kajang. So, kalau pasang kat area tangga yg tinggi tu berapa kosnya? Terima Kasih ;-)

Email sy: aishahsyafiq@gmail.com

lieda said...

salam, minta txt ur contact number or cal me asap untuk pemasangan 1 features wall - black.thank you.

lieda said...

salam, minta txt ur contact number or cal me asap @0126283375 untuk pemasangan 1 features wall - black.thank you.

Anonymous said...

pm me price for G1743