Sunday, August 20, 2017

Wallpaler ruang tamu dan ruang makan

Kali ini kita pergi di sungai merab,  bangi pula..  Pemilik baru membeli rumah ini jadi mereka mahukan hasil sentuhan wallpaper dari aspen deco untuk ruang tamu dan ruang makan mereka...

Pemilik mahukan ruang mereka nampak luas dan warna lembut... Pemilihan warna yang selamat akan membuatkan ruang itu tetap menawan walau perabot dan langsir ditukar nanti..

Wallpaper ukay perdana

Wow kali ini kita update satu kediaman diukay perdana ni...pemilik mahukan konsep tenang n warna yg lembut serta design yang hanya plain shj tetapi santai... Setelah pihak aspen deco berbincang dengan pemilik design dan konsep yang dimahukan,  maka terhasil la.......

Cantik kan, ...bila masuk kediaman ni saya pasti mesti kita rasai kelainan dan kedamaian ruang ini..  In shaa allah. ...

Jangan tunggu lagi,  perlukan quotation dan khidmat rundingan percuma call atau watsap saya ema aspen deco 017-6739897...

Friday, August 11, 2017

Wallpaper simple but nice..

Arini saya nak update wallpaper yang simple tetapi tetap nampak cantik dan penyeri bagi sesuatu ruang itu..
Walaupun wallpaper hanya dipasang disuatu sudut sahaja tapi ianya tetap menaikkan seri sesuatu ruang...
Seperti contoh rumah di pandanmas residensi kampung pandan ini dan mutiara damansara...
Jom kita lihat

Thursday, July 20, 2017

Wallpaper dan photomural

Kali ini kita update wallpaper dan photomural digabungkan dalam satu ruang tamu yang agak kecil tapi memberi impak yang besar untuk ruang tersebut...

Kami terpana melihat hasil setelah siap pemasangan wallpaper dan photomural ini...

Tuesday, July 18, 2017

Wallpaper bangi avenue


Arini kita update rumah kediaman client kita baru2 nie....pemilik kediaman mahukan rumah die nampak berseri sebab beliau akan adakan majlis housewarming n doa selamat..so kita suggest dinding yg menjadi spot area n bawa design yg mewah n elegan..

Ok kita tengok gamba sebelum dan selepas, memang wallpaper mainkan peranan, ruang tamu terus jadi berseri2...

Klu tuan puan nk deco rumah dengan wallpaper kami, call atau watsap 017-6739897 ema..kami sedia membantu. 

Sunday, July 16, 2017

Wainscoting wallpaper

Arini saya nak update latest design wallpaper yang meletop2 kat pasaran...dulu orang pasang wainscoating kat rumah yg mcm paneling dekat dinding rumah, dan harga nk pasang benda alah tu je..mmmm gigit jari tepi bucu katil jela. ..tapi tapi tapi....
Hah sekarang ni dah kua design wallpaper sebijik seiras sesama wainscoating tu, dah la harga nya jauh lebih murah murah dan jimat dari yg sebenar..
Jom kita tengok design nyer.. Cantik kan..boleh contact ema untuk quotation (0176739897)

Tuesday, June 13, 2017

Wallpaper promosi raya!

Mau nyer tak semput dekat nk raya nie, telefon berdering2, watsap bertalu2 dek nak tau promosi wallpaper untuk raya nie dari kami...
Dengan harga yg berpatutan kerana wallpaper dan upah pasang kami sekali , jaminan dan kualiti wallpaper dari kami amat berkualiti,(bukan kami yg ckp nie, tp customer2 yg selalu menggunakan perkhidmatan dari kami) amat berbaloi bagi mereka...
Kami bertindak mengikut bajet dan citarasa anda...consultation dari kami ianya free.. Apa tunggu lagi watsap untuk grab promosi wallpaper yg super duper jimat berbaloi dan berkualiti ,..  👍👍👍
Watsap n call sekarang ema 017-6739897

Sunday, June 4, 2017

Pertanyaan berkaitan wallpaper rumah

Kami alu-alukan jika anda ada sebarang pertanyaan tentang pemasangan wallpaper, bagaimana pengiraanya dan sebagainya...boleh terus hubungi saya ema atau watsap 017-6739897 @ nat 017-3309897... inshaa allah dengan kepakaran selama lebih 9tahun dalam bidang ini, kami akan kongsikan pada anda...

Wallpaper untuk surau / masjid

Kami diaspen deco ada memasang wallpaper disurau2 atau masjid2 , selain dari rumah...disurau pemilihan design lebih kepada plain design dan warna yang lembut, supaya timbul suasana yang menenangkan...

Nak rumah cantik dengan wallpaper menawan...

Salam ramadhan...dah ramadhan, rasanya dh lama saya tak update blog nie, sebelum habuk tebal baik saya share gamba2 rumah yang telah menerima hasil sentuhan dari aspen deco.. Wallpaper yang cantik untuk rumah yang menawan...