Saturday, July 12, 2008

Catalog 5

Design: Waldrof Wallcoverings



































47 comments:

umi_e said...

salam... apa kata letakkan harga pada setiap catalog tu :)

* senang sikit nak agak2 berapa kos nya ;)

** selamat maju jaya :)

wallpapersdeco said...

kalau nak tau harga, saya boleh email kat akak.. :) ok tak?

umi_e said...

Boleh je nak email pada akak :)

adiajaafar@yahoo.co.uk

* kalau letak kat sini lagi bagus sebab orang tak terntanya2... terus dapat maklumat dengan segera :)

** sebagai pelanggan biasanya suka kalau terus diberikan maklumat akan harga barangan tanpa perlu diminta terlebih dulu ;)

wallpapersdeco said...

hi kak umi_e,

saya dah email akak.. and bagi reason why i did not put the price here :)
have a nice day!

RoUtiNeLoVer said...

Salam, I'm scouting around for wallpaper for my new house (yg x siap lg btw), boleh tak email me the catalogue at sryope58@gmail.com. Showroom you kat mana ya?

Anonymous said...

hai. boleh tak nak tahu harge utk setiap catalog n skali dengan charge utk pasang. tq.

ayy_83@yahoo.com

Anonymous said...

salam

saya tengok byk design cantik2.

tolong email katalog dan pricing nya sekali. rumah saya di gombak.

mohd
aerohel@gmail.com; aerohel@live.com

Anonymous said...

saya nk tanya harga utk 82-3794 dengan harga pemasangan sekali....

wawa_pink1707@yahoo.com.my

Ed said...

Salam.

Saya berminat nak tahu harga wallpaper yang you pasang. How much you charge per sqft.
Design wallpaper pun cantik2. tolong emailkan saya ye
noredahasmuni83@gmail.com

Rumah sy dekat kajang.

aTiE said...

salam..

saya berminat utk install wallpaper kat area tangga umah saya... agak2 berapa harga u boleh kasik yer termasuk kos pemasangan??

email me at aties2003@yahoo.com ...

thx

cikaida said...

bro..
after 3 years..
hope collection for 'pink' akan bertambah ye..

x sabarnya nk blk mesia..

Anonymous said...

salam....
boleh saya dapatkan quotation utk setiap wallpaper n caj pemasangan nya sekali?
tq..ni email saya patindahouze@yahoo.com

Anonymous said...

bro. cun lak tgk walcovering bro ni. Boleh tak email rege per roll & rege installation ke a.kulat@yahoo.com

Thanks

Anonymous said...

Salam,

Boleh tak email kat saya harge utk setiap catalog n skali dengan charge utk pasang. Boleh juga buat budget utk rumah baru.Tq.

email:qsha_shukor@yahoo.com

Jamie said...

Hii..

boleh bagi rega 1 roll and installation sekali.. email me
jamilah_mkak@yahoo.co.uk

Anonymous said...

boleh tak emailkan saya senarai harga wall paper serta pemasangan per sqf..

mama.nakal@gmail.com

terima kasih

Anonymous said...

Hi,

Nak tny harga tuk code 82-3783. kalau skali pemasangan berapa eks. cadang nak buat kat picture wall kat living room. Email siti.zaidi@yahoo.com

Anonymous said...

kalau bleh nak catalog ngan harga skali.. leh arr budget..hehehhe

Anonymous said...

yang ini pun sana minat. nak beli wallpaper shj boleh kan dan perlu ke ukuran disertakan?. Sure setiap rumah mempunyai ketinggian yang berbeza.

Harga sekali ye yang ini..

email: rozannacheroslee@yahoo.com

Thanks.

Anonymous said...

boleh x email kat saya harga...saya nak wallpaper...utk time wedding saya nie

eila said...

boleh x email kat saya harga....saya nak wat utk dlm bilik time wedding..nie email saya norazilah.mj@felda.net.my

Anonymous said...

boleh tak quote wf5161 4 roll + workmanship. email saya kt mai99@tm.net.)

Anonymous said...

boleh tak quote wf5161 4 roll + workmanship. email saya kt mai99@tm.net.my

Anonymous said...

Bro, please quote for english design wallcovering..baper rege per roll?
TQ
my email add : shahputra32@yahoo.com

Anonymous said...

salam....
boleh saya dapatkan quotation utk setiap wallpaper n caj pemasangan nya sekali? tq..ni email saya merang78@yahoo.com

Anonymous said...

hi...could you email me quo for pemasangan n also harga wallpaper skali..

i minat wallpaper batu bata yang title arch julai 2008(plz include that as well)

my email: afrozen80@yahoo.com

Anonymous said...

salam... saya nak tahu harga wallpaper for the whole living room and cost pemasangan (saiz rumah 20x75)..... juga nak tahu cost wallpaper princess dan kos pemasangan untuk bilik saiz kecil... (bilik saiz kecil)
boleh tolong email kat saya asap...
email add saya: nor_azieshah@yahoo.com

enaz said...

tolong email saya kos untuk wallpaper ni... plz... tq

rendezvous_enaz88@yahoo.com

Anonymous said...

salam. nak tau, ade tak wall paper yang strip gabungan pink, beige dan brown sket? tak pun lebih kurang gitu. Nak tau harga boleh. email saya schonhani@gmail.com

Thanks.

Siti Faridah Mohd Mudzari said...

hi...bole tak nk tgk catalog..agak2..bape harga untuk rumah saiz anggaran 9m(pnjang) x 3m(lebar) x 2.5m(tinggi)...skali charge pmasagan

rinduawak_sayangawak@yahoo.com

Anonymous said...

Askm..nice almost walcovering u ni. Boleh tak email rege per roll & rege installation ke m_liea@yahoo.com

zaliha abas said...

Assalam... wallpaper sgt menarik, pls email rate per roll, kos pemasangan, katalog @ zaliha.abas@yahoo.com
tq

sana said...

hi, i say your wall papers mmg BEST. i nak pasang wall paper for my baby gals room. Agak berapa harga eh? rumah saya kat one petaling condo.. near KG malaysia. Ada tak corak cantik for girls room? and if harga reasonable i nak pasang juga kat master bedroom. my email prasana@pos.com.my.

Orkid said...

Blh x email i harga wall paper per roll & siap pasang....

fzh.orkid@yahoo.com

raffi abdul said...

salam...saya pun berminat,tolong email pada raffiabdul2020@gmail.com,tq...

Anonymous said...

hi..sy berminat nak pasang wallpaper, boleh x emailkan catalogue, price and upah pasang sekali? azb6767@yahoo.com tq.

Anonymous said...

one more thing, nak tanya la..ada org ckp uk wallpapers lagi cantik and tebal dari korean wallpapers. betul ke? kalau nak pasang, u normally suggest yg mana ye?

Anonymous said...

ppls email to me the price n catalog.plz including together installation cost..

azmisetapa@gmial.com

Anonymous said...

salam...pls email the price...tq
nazz_mega81@yahoo.com

Anonymous said...

salam..pliz email catalog,price n installation cost.email :kojek_5882@yahoo.com
tq...

aris setiono said...

Bro........Klu lem wallpaper yang paling bagus di kuala lumpur apa namanya.........Klu IOTA itu lem produck mana.........Soalnya di indonesia blm ada produck lem wallpaper.......jadi semua ya import
Thk,s

Anonymous said...

boleh ke email kan catalog for wall paper...dengan cost installation...

juve_6703@yahoo.com

tq...

Anonymous said...

salam.. boleh tak email quotation per roll and per sq. ft. skali ngan installation. cadang nk guna wall paper utk satu rumah.(ruang tamu + 4 bedroom) senang saya nk bajet cost nnti. puterilela@yahoo.com

Shafiqah_Hadirah_Knight said...
This comment has been removed by the author.
Shafiqah_Hadirah_Knight said...

salam...nak tanya pakej utk taun 2013 ada lagi x? boleh x email kan catalog? email ke rosesha96@yahoo.com. thanks

Ezrina Fairuz said...

salam.. saya nak tahu berapa harga untuk wallpaper (per roll)... saya tinggal di kajang selangor. Tq ezrinaf@yahoo.com

nani said...

salam..tolong email katalog beserta harga setiap design

nanymariana@yahoo.com

tqvm