Wednesday, June 11, 2008

Master Bedroom..

Ini rumah yang sama aku buat wallcoverings hari tu... yang customer suka tu.. but, kali ni customer nak mintak aku buat for master bedroom pulak.. cantik tak? skrg ni, feature wall jadi trend rather than pasang di seluruh bilik..
Inilah dia dinding yang telah siap ditampal dgn wallpapers..
Dah alang2 aku datang rumah yang sama, so, sempatlah aku snap gambar hasil kerja aku.. tuan rumah pun dah susun perabot2 dia..

Hari tu, ada lebihan wallpapers yang tak lagi digunakan.. so, customer ni mintak pasangkan kat bahagian tangga rumah dia.. aku pun tolong tampalkan.. tak banyak mana pun wallpapers yang guna..

4 comments:

Lily.Lulu. said...

cantiklah wall paper master bedroomtuh ..

kalau mcm tuh bape ?

wallpapersdeco said...

lily,

you bagi email you.. then, saya cite panjang lebar. :)

wallpapersdeco said...

wallpaper tu, guna pacha designs. cuba tgk in the catalog.. link sebelah kiri in my blog..

taj said...

hai... wallpaper tuk master bedroom u sgt cantik...u leh bg cadangan wallpaper yg lain tak tuk masterbedroom... n sy nak catalog..
email to me nftdeen@gmail.com