Monday, August 11, 2008

Taman Setiawangsa..

"Aku just re-post the entry with new photos.. Sebab hari tu buat drilling kat rumah customer aku yang ni, so, dapat peluang tangkap gmbar yang lagi.. kali ni, lebih clear.. hehe"

Apa yang special tentang entry ni? :) Sebenarnya, ini ialah first customer yang aku dapat dari kalangan pembaca2 blog aku.. Tak perlu la disebut namanya di sini.. Dah lebih 2 minggu dah aku buat wallcoverings kat situ.. Just x sempat nak update..

Rumah customer aku ialah teres 2 tingkat.. Wallpapers yang digunakan ialah gabungan Pacha, Brocante and Easy Wall.. Ruang yang dipasang wallpapers merangkumi main hall and dining hall..

Ini antara gambar2 yang aku ambil guna hp aku. Tak berapa jelas. Nanti, bile aku dtg buat keje lagi kat situ, aku akan ambil gambar yang baru. InsyaAllah, kalau tak lupa :P



















Lastly, thanks for your support :)


Updates:

More "clear" photos to share. Enjoy!

















9 comments:

Hemley said...

Eloo taukeh, gunala kamera digital utk tangkap gambo tu. baru la clear sket. bukan mahal pon camera tu... :D

peej said...

kat mana ni yea??
design umah i la..nih mesti fasa umah i..
haha..saje je nyibuk..nway hi.. ;p

wallpapersdeco said...

to Hemley: Hehe.. :P

to peej: agaknya sama la dgn fasa rumah you. :)

Anonymous said...

Kami berpuashati dengan idea dan kerja yg dijalankan. Semuga murah rezeki.

Salam

wallpapersdeco said...

to anonymous: Terima kasih, pakcik dan keluarga..

Regards,
Nat

Anonymous said...

wallpaper satu umah ke...sorry to say, nmpk serabut

Anonymous said...

cantik seyyyyyy......!!! camner nak tau price list erk..? just nak tanyer je la...

wallpapersdeco said...

to anonymous: serabut? terpulang pada pendapat masing2.. boleh tengok dgn mata sendiri, baru tau serabut ke x.. ;)

wallpapersdeco said...

to anonymous2: email saya.. nnti saya bg quotation. Thanks.