Thursday, September 25, 2008

Apartment, Kota Damansara

Kali ni, aku buat wallcovering kat sebuah apartment di Kota Damansara.. The owner is Chinese.. Apa yang menarik ialah the husband buat surprise utk wife dia.. Ala2 Deco Bersama Eric la pulak.. Aku buat aje, sebab pasang wallpaper pun tak banyak iaitu di bilik anak2 lelaki dia dan kat laluan masuk ke bilik.. Si husband ni suruh aku buat cepat2, make sure siap pukul 5 petang, sebab wife dia akan balik dari kerja pukul 6pm..

Untuk bilik anak lelaki dia, wallpaper from Lamex iaitu Come & Fun design.. Nampak sangat ceria.. especially, gambar2 kereta tu, amat sesuai untuk anak2 lelakinya..

Sebelum:





Selepas:















Sebelum:





Selepas:











Wallpaper yang digunakan untuk laluan masuk ke bilik ialah from Scarlet design..

8 comments:

ijad said...

salam.. selamat aidilfitri 2008

shabaneeny said...

Salam Aidilfitri... Cantik wallpaper.. nanti bila ada budget I roger you OK..

Anonymous said...

Hi...just drop by kt blog nie.
anyway, cantik gak kalo dah pasang wallpaper nie. Baper agak2 min budget boleh diperuntukkan kalo i nak pasang kt 3 bilik tidur?
i mmg serious nk pasang nie. ;)

salam syawal!
haniff

Hotfudge said...

Hi there,
I am interested in your wallpaper designs. Could you please send me an email - with sample and prices of your 'simple' + 'brown' + 'lines / curves' theme?
you may contact me at blacknsilver7@msn.com. thank you and hope to hear from you soon.

wallpapersdeco said...

haniff: boleh bagi email, nnti saya emailkan quotation. Thanks..

Anonymous said...

yg wallpaper last skali tu rugi sgt..baik x payah buat..x nmpk langsung lah

wallpapersdeco said...

anonymous: maybe sebab camera saya yang x clear.. :)

emak affan said...

salam,
tolong emailkan saya harga supply & install wallpaper utk bilik besar 10x10. email to afiah@ukm.my