Friday, November 7, 2008

Double Storey House, Shah Alam..

Sorry for long time no update..
Ada banyak gambar nak share, tapi, lately semakin busy.. Tambah2, baru pindah rumah..

Okay, tak nak buang masa, ni aku tunjukkan gambar utk rumah customer aku.. Aku buat wallcovering kat living room dia... Wallpaper yang digunakan ialah Waldrof Design.. Nak tgk design nya, click kat catalog link ni..

Sebelum:





Selepas:









Feature wall yang warna coklat tu, x berapa sure la nama dia.. Minolta ke, limola.. Camtu2 la lebih kurang.. :)










Waldrof..


Feature Wall paper... Minolta @ Limolta.. Aku confused.. hehe..

2 comments:

Shaji said...

http://collectionofemails.blogspot.com
was here

Wai said...

serasi pulak warna wallpaper tu dengan dia punya tema yg ala2 Islamic tu. cantik!