Tuesday, December 9, 2008

La Grande Condo, Mont Kiara

Aku kena buat touch-up utk wallpaper kat rumah customer aku yang ni.. Actually, orang lain yang install wallpaper and customer tak puas hati sebab tak kemas.. Jadi, customer panggil aku utk baiki la yang tak elok tu, kat 2nd bedroom dia.. Kesimpulannya, kena cari installer yang buat buat kemas so that, tak berlaku perkara camni.. kena tambah duit lagi.. :(













Wallpaper yang digunakan ialah Passion Design.

Utk living room and bilik anak dia, aku yang pasang sebelum ni.. Ni gambar2 nya, baru dapat snap..





Paper ialah dari Waldrof Design..




Wallpaper Come Have Fun Design..

To those yang bertanya tentang wallpapers design for kids bedroom, aku ada design yang sesuai.. Contoh macam gambar ni.. Kalau berminat, email saya, ok.. :)

4 comments:

Anonymous said...

semaknye wallpaper kat hall dia..bilik anak dia lawa

wallpapersdeco said...

hehe.. pendapat masing2 tak sama.. bergantung kepada citarasa tuan rumah.. :)

fazemy said...

cantik jugak...nmpk kemas. so far stil x brminat lg nk psg wallpaper ni coz umh kecik je..jd cam sarat tgknya. maybe satu hari nnti ke..

adiana said...

cantik dan kemas .. berangan tu ada tp sebab dok rumah family .. rumah tradisi limas melaka so cuci mata dulu. Nice job...