Tuesday, November 17, 2009

Lake Field, Sungai Besi

Di rumah teres 3 tingkat ni, aku pasangkan wallpaper di bilik anak2 customer..

Untuk bilik anak perempuan, guna wallpaper dari Disney collection, cartoon Snow White… pink colour, memang sweet..

IMG_0328

IMG_0331

IMG_0329 IMG_0330

Untuk bilik anak lelaki, guna Paper Disney, Cars design…

IMG_0334

IMG_0332

IMG_0333

For those yang tengah cari design2 yang sesuai untuk anak2, i have other designs as well.. But, this Disney design, is the famous among all…

6 comments:

HasneY said...

wah..wah..design, cars ni..anak akak mesti sukerrr.....gilernyerrr..he..he.

wallpapersdeco said...

betul tu, budak2 suka cartoon2 cam gini..

ZhafranZahra said...

salam...

boleh send tru email quote tuk wall paper disney ni dan wallpaper yang rasa sesuai tuk diletakkan di dining hall.tq.

SYA
auryarisya@yahoo.co.uk

Anonymous said...

ada tak design utk bedroom: utk girls, budak sekolah rendah, preffered colour: blue & pink.

mohon utk email kepada saya shglobal@gmail.com.\

tk

sarimah din said...

salam nak tahu harga bagi satu roll car design,pls email...sarie_din@yahoo.com..tq

Anonymous said...

boleh send quotation tru email utk design wall paper car disney mcm dlm pic di ats..TQ

luas dinding 4m x 3m

email: daisyzarinah@yahoo.com