Wednesday, September 25, 2013

KAMI MASIH DALAM PROMOSI PAKEJ WALLPAPER / KERTAS DINDING

BERITA GEMBIRA!!!      Atas permintaan ramai dan ramai yang sudah terbaca pasal pakej kami dan tertanya2???? disini kami war warkan kembali pakej kami...HANTARKAN EMAIL CEPAT!!! untuk pemasangan....wallpapersdeco@gmail.com

Dengan pakej yang sangat berpatutan....semua orang mampu miliki wallpaper yang menawan pada dinding mereka....terdapat dua pakej KOREAN untuk promosi ini:-

Pakej RM399 ialah:-
a) 1roll korean wallpaper (catalog focus) (boleh cover untuk dinding tinggi 10kaki dan lebar 10kaki)
b) upah pemasangan

Pakej RM699
a) 1roll korean wallpaper (catalog darae dan choice) (boleh cover untuk dinding tinggi 10kaki dan lebar 14kaki)
b) upah pemasangan

Terma dan syarat:-
a) harga pakej adalah tidak termasuk preparation wall iaitu bagi dinding yang bermasalah.
b) upah transportation adalah FREE untuk kawasan lembah klang sahaja.


😱Walaubagaimanapun pakej RM499 dan RM599 kami sebelum ini masih lagi dilanjutkan atas permintaan ramai. Terima kasih atas sokongan anda semua.


PAKEJ A (RM 499) :-
- 3ROLL WALLPAPER DARI CATALOG PERFECTION, NATURAL DAN MANHATTAN
- UPAH PASANG (bagi dinding ketinggian tidak melebihi 10.5kaki dan lebar 15 kaki)

PAKEJ B (RM 599) :-
- 3ROLL WALLPAPER DARI CATALOG TREND, GLAMOUR DAN RITZ
- UPAH PASANG (bagi dinding ketinggian tidak melebihi 10.5kaki dan lebar 15 kaki)


Terma dan syarat:
*harga pakej tidak termasuk dengan upah preparation wall iaitu bagi dinding yang bermasalah.
*upah transportation adalah percuma untuk kawasan lembah klang sahaja.


BERMINAT!! Pilih yang mana sahaja pakej yang anda minat dan email kepada kami di wallpapersdeco@gmail.com...kami sedia membantu. CEPAT! Tawaran yang terhad!!!


Apa tunggu lagi!!! Pakej yang sangat berpatutan yang datang dalam waktu yang terhad!!! BERMINAT!!!  Email kepada kami wallpapersdeco@gmail.com.

4 comments:

Fazila Shuhaimi said...

boleh tau mana catalog utk promo 499 and 599? sebab tak jumpa pun..
fazila.gg@gmail.com

mystitchycraft said...

mcm mana nk tgk katalog pakej rm399 dan rm499 tu..x jumpa. blh bg link

Anonymous said...

Kalau nak upah pasang sahaja blh tak? Wallpaper dah ada.

Anonymous said...

Ada lagi tak pakej RM399 tu?