Sunday, July 16, 2017

Wainscoting wallpaper

Arini saya nak update latest design wallpaper yang meletop2 kat pasaran...dulu orang pasang wainscoating kat rumah yg mcm paneling dekat dinding rumah, dan harga nk pasang benda alah tu je..mmmm gigit jari tepi bucu katil jela. ..tapi tapi tapi....
Hah sekarang ni dah kua design wallpaper sebijik seiras sesama wainscoating tu, dah la harga nya jauh lebih murah murah dan jimat dari yg sebenar..
Jom kita tengok design nyer.. Cantik kan..boleh contact ema untuk quotation (0176739897)

1 comment: