Wednesday, July 9, 2008

Arch..

Rumah customer aku ni ialah condominium kat Bukit Antarabangsa.. Ini pertama kali aku buat wallcovering untuk arch.. betul x aku eja ni.. arch ni terletak antara bahagian hall dan dapur.. sebab bentuk dia melengkung macam tu, agak rumit jugak nak memasang wallpaper kat situ..

Before...





After...







Wallpapers yang digunakan ialah Special Effect.. Jadi, bile tengok dengan mata kasar, kite nampak macam batu-bata yang real.. padahal, ia hanyalah sekeping wallpaper.. :)

11 comments:

mba said...

Salam;

Wah cantiknya wallpaper ni. Bolehkah walpaper begini dipasang di luar?. Tahan cuaca?. Saya nak pasang kat gate saya!. he he he barangkali belum pernah dibuat orang.

wallpapersdeco said...

hi,

wallpaper tak sesuai utk dipasang di tempat yang terdedah.. nanti kena hujan, wallpaper akan rosak...

Jesslyn said...

Hi there,
Nice wallpaper!

wallpapersdeco said...

thanks jesslyn,

I have replied your email.
Thanks for visiting my blog.

free diver said...

lawa seh wallpaper tu tapi berapa yek kalau pasang? i need you to pasang the wallpapers lah. email me back please, thanks. expdiver@hotmail.com

Emily said...

Hi there young man,
Very innovative with your advertising venture! Pls email me at emilycyc57@gmail.com - got business for you.

wallpapersdeco said...

Hi Emily,

I have sent email to you and gave you my contact number. Thanks.

♥Carol♥ said...

selamat pagi :),

wah memang nampak macam batu-bata yang real. very classy and smua wallpaper yang awak design memang cantik. Anyway, thanks for visiting my blog just now. I link you up.

Emily said...

Thanks Nat for your email. We have spoken. I have forwarded your details (blog & hp) to Khairul and Ivan.

6 T's said...

ada lebih tak wallpaper batu bata ni?
dea kira macam mana ye?
sickstease@yahoo.com

sarimah din said...

pls email me the price...nice btul yang batu bata tuuu..sarie_din@yahoo.com.my....tq