Tuesday, July 29, 2008

Master Bedroom..

Rumah customer ialah teres 2 tingkat.. Guna Brocante Wallpapers.. Enjoy these pics..







More Ideas:

Gambar yang kat bawah ni, bukan aku yang buat wallcovering nya.. Ini gambar kat sebuah rumah contoh somewhere in Selangor.. Apa yang aku nak tunjuk kat sini ialah dia gunakan wallpaper Brocante jugak.. design yang sama seperti gambar kat atas tu, tapi warnanya hitam putih.. Very modern looking!





2 comments:

maroon apron =) said...

mewah betul org arab kat malaysia ni eh..huhu

Mrs. Amie said...

let say, utk wallpaper nie, i nak guna 3 rolls..how much?coz i nak bt utk 1 wall jek..

serious, if ada yg mcm pak arab punya tue, tolonglah bgtahu...cantek!